februari 22, 2024
Djur

Är Amstaff bra familjehundar?

AmStaff älskar att vara med sin människa, och om den lämnas utan tillsyn kan den utveckla separationsångest eller gräva upp din trädgård av tristess. Men när American Staffordshire Terrier växer upp i ett hem med kärlek som ger dem rätt träning och socialisering är de fogliga, tillgivna djur som är mycket lojala och lydiga. Men när American Staffordshire Terrier växer upp i ett hem med kärlek som ger dem ordentlig träning och socialisering är de fogliga, tillgivna djur som är mycket lojala och lydiga. De är i allmänhet mycket bra med barn.

Deras muskulösa kroppsbyggnad och rykte som aggressiva hundar fungerar som avskräckande medel mot inkräktare, även om det ryktet oftast är oförtjänt. Wikipedia American Staffordshire Terrier är vanligtvis följsamma och lekfulla med sin familj och är också generellt vänliga mot främlingar så länge familjen är närvarande.

Är AmStaff bra familjehundar?

Som de flesta av er förmodligen redan vet vid det här laget är American Staffordshire Terrier eller ”Amstaff en av mina favorithundsraser i världen. AmStaff är inte alltid ute efter problem, men har en låg tolerans mot andra hundar som kan utmana dem. American Staffordshire Terrier är aldrig lyckligare än när de tillbringar tid med sina familjer, oavsett om det är under en kraftig leksession, en lång promenad eller bara mysande i soffan. Denna avelshistoria är anledningen till att många AmStaffs (som deras vänner kallar dem) har ett otroligt pålitligt temperament med sina familjer.

Den älskvärda American Staffordshire terriern (AmStaff, Staff eller Staffy, förkortat) är en ofta missförstådd ras, men den är en lojal, atletisk och mycket tränbar hund som visar uppmärksamhet mot sina ägare och överraskande atletisk förmåga.

TIPS: Vill ni ha mer intressant läsning om hundar så kan vi rekommendera lurvigt.se/hund

Källor: