juni 4, 2023
Hälsa

En nybörjar guide till kristaller & stenas helande förmågor

Helande kristaller

Det är knappast oväntat att alternativa terapier som kristallhealing har vunnit popularitet i dagens tumultartade tider, eftersom många människor letar efter metoder för att känna sig tryggare, mindre oroliga och mindre stressade.

Även om idén om att använda stenar för healing har funnits i årtusenden har den nyligen fått en renässans tack vare de offentliga uttalandena från kändisar som Victoria Beckham och Miranda Kerr. Och sociala medier har spelat en stor roll för dess attraktionskraft, på mer än ett sätt, som det har gjort med de flesta fenomen som återkommer i tidsandan.

Jag rekommenderar att du alltid köper kristaller av hög kvalité för bäst effekt, kristallerna.se är ett säkert alternativ!

En ökad popularitet med kristaller senaste åren

Ett kristall healing kit

Kristallhelare runt om i Sverige har sett ett djupare behov av att sprida sin kunskap under de senaste åren. Jag tror att fler individer har hittat en känsla av tillhörighet och självförtroende tack vare de sociala mediernas popularitet.

Å andra sidan har vi lärt oss att förlita oss på den stimulans som den bärbara datorn i handflatan ger oss, även om den aldrig kommer att ersätta den typ av meningsfull mänsklig kontakt som våra hjärtan, sinnen och själar verkligen vill ha. Därför utökar vi vårt sökande genom att scrolla vidare och leta på fel ställen.

Men hur fungerar det? För att ta reda på allt en nykomling i sektorn behöver veta har vi rådfrågat experter på ämnet!

Vad är kristallhealing egentligen?

Bild på kristallhealing

Kristaller är en mängd olika mineralkombinationer som interagerar med våra bioenergetiska system för att rena, balansera och ställa om.

De har ett fast och konsekvent energimönster, och var och en har sin egen frekvens och sitt eget energifält, eller resonans”, vilket förklarar deras särdrag. De hjälper till att återställa balansen i det ”extremt instabila energifältet i människokroppen” eftersom de ”fungerar som stämgafflar”.

Att använda ädelstenar för att återställa harmonin i ens liv och själ är den grundläggande principen för kristallhealing.

Kristallhealing och dess fördelar

Kristaller lyfts ofta fram för sin påstådda förmåga att förbättra den mentala hälsan, särskilt när det gäller lugn, lycka och koncentration.

Man tror att olika kristaller har olika energier som motsvarar olika aspekter av ditt liv, där form, färg och sort alla spelar en roll.

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant