april 16, 2024
Mat

Blir det billigare att använda matkassar?

Billig matkasse

Att hitta en billig matkasse är inte helt lätt och därför skriver vi denna recension eller guide. Att välja matkasse är svårt nu för tiden på grund av att dem blivit så populära och urvalet är stort. Många väljer att köpa matkassar just nu eftersom det gör vardagen så pass mycket enklare.

Det här är matkasse online

Hela konceptet är ganska enkelt egentligen, man beställer hem färdiga matkassar med recept och råvaror redan utvalda och sorterade i påsar per recept. Man tar bort en stor tidskrävande aktivitet varje vecka i att planera maträtter och storhandla hela tiden. Man får helt enkelt ett färdigt matkoncept hemskickat till dörren. Enkelt eller hur?

Är det något alla behöver så är det att laga mat och i många fall kan man underlätta detta genom att göra matlagningen roligare, enklare och godare med matkassar!

Maria Nilsson

Tänk på det här när du väljer matkasse

Eftersom det finns ett sånt stort urval av matkassar så är det vissa saker vi råder dig att tänka på när du ska beställa din matkasse. Ställ dig själv frågor om du vill ha en ekologisk matkasse och kanske betala lite mer eller om du vill ha en så billig matkasse som det är möjligt. Många föredrar faktiskt de ekologiska matkassarna eftersom man får garanterat färska råvaror som imponerar och är smakrika.

Fördelar med matkassar

En stor fördel är att du sparar massor av tid & pengar. Tiden sparar du på så sätt att du inte springer nere på mataffären hela tiden och stressar runt och försöker få ihop ett recept som alla är nöjda med. Pengar sparar du eftersom du inte springer på affären hela tiden och plockar på dig massa annat onödigt som du egentligen kanske inte hade behövt. (oftast godis och sötsaker)

Lista på bästa matkassarna:

  • Go Fresh
  • Linas matkasse
  • middagsfrid
  • Citygross
  • Mathem

Det finns ekologiska matkassar

Ja, nu för tiden kan du välja och vraka mellan massor av ekologiska matkassar som verkligen imponerar! Go fresh är vår favorit då man får väldigt spännande nya recept som hela familjen tycker om. Du kan också välja att byta ut varje måltiden på din veckomeny ifall det är något som du inte skulle tycka om.

Vilka erbjudanden finns det?

De flesta aktörerna har nykundserbjudanden som kan vara allt från första matkassen gratis eller 30 – 40 % första två matkassarna. Kika runt bland de erbjudanden som finns och välj sedan den som passar dig och din plånbok bäst.

Hur ofta får man leverans?

Detta är också någon man kan välja men generellt så fått man leverans en gång per vecka och oftast tar folk söndagar eller måndag kväll.

Avbryt när du vill

Viktig sak att nämna är att alla dessa “mat abonnemang” går att avbryta när man vill. Om du ska åka utomlands som exempel då vill du ju inte att någon ska ställa en stor kartong med matvaror utanför din dörr som står där och ruttnar.

Tips: Glöm inte fotografera maträtten när du är klar!

Leave feedback about this

  • Kvalité
  • Underhållande
  • Intressant