april 16, 2024
Kändisvärlden

Vem är Christian Bauer?

Christian Bauer (född 11 januari 197) är en fransk schackmästare och författare. Historien om företaget Christian Bauer har djupa rötter i landet. Vi har format och stöttat hela generationer av arbetare inom en mängd olika yrken. Christian Bauer är en levande tradition.

Företaget Christian Bauer

Företaget är fortfarande baserat i den anrika staden Welzheim i Tyskland och har skapat arbetstillfällen i fem generationer. Att bära en vigselring, symbolen för evig kärlek, smidd av Christian Bauer har betydelse och prestige över hela världen. Christian Bauer är ett tyskt företag som specialiserat sig på tillverkning av vigselringar för premiummarknaden. I Oahu och runt om i världen hittar du Christian Bauers unika design som hyllar kärlekens skönhet.

Ett erkänt ringmärke

Prestigen hos ett Christian Bauer-ringmärke med ikonen av en gran representerar den tyska kvalitet som är erkänd över hela världen. Christian Bauer var en ambitiös ung silversmed som 1880 startade en verksamhet där han skapade originalföremål och sålde dem från dörr till dörr. Christian Bauer har smittat smycken och vigselringar i 129 år och tror bokstavligen på ”smycken som en tidlös symbol”. Alla mästare i sitt yrke är väl medvetna om det löfte som ges med en Christian Bauer bröllops- eller förlovningsring.

Rötter från hemlandet

Christian Bauer är ett företag med djupa rötter i sitt hemland, som det hämtar sin styrka och utveckling från. Christian Bauer-företagets styrka bygger på innovation och inspiration från varje generation sedan starten. Det krävs ett team av hantverkare för att skapa den kvalitetsnivå som en Christian Bauer-ring måste uppfylla.